Prima casă pentru o mămică și cele șase fetițe ale sale: Firma Luxury Design din Brăila se alătură proiectului

2196

Noi vești bune în acțiunea inedită și de suflet de construire din donații a unei case pentru o familie monoparentală din Vlădeni Dâmbovița!

Așa cum știți deja, Marius Simionică, inițiatorul înființării Asociației Caritabile Românii de Pretutindeni, român care trăiește în Londra și care a reușit să strângă în jurul acțiunilor sale umanitare mii de români de peste hotare, a anunțat deja că a doua firmă dorește să se implice în proiectul care va aduce fericirea unei familii dâmbovițene, formată din mama și cele șase fetițe.

Marius Simionică a anunțat că a fost contactat de domnul Bratu Alexandru, directorul firmei Home Luxury Design (mobilier de lux), din Brăila, ”care s-a aratat interesat să ne sprijine în acest proiect cu mobilierul casei. Mai mult decât atât, sunt interesați să se implice și în alte proiecte viitoare!”, a precizat Marius.

Vestea vine la câteva zile după ce prima firmă a anunțat că este gata să organizeze un eveniment important în luna februarie, iar veniturile obținute să le doneze acestei cauze. DâmbovițaRealityNews a scris despre acest sponsor, este vorba despre firma DINI LAND din Târgoviște.

Felicitări sponsorilor, felicitări românilor și tuturor celor care pun umărul la acest proiect, succes în continuare!

În momentul de față, suma strânsă de la peste 300 de români de pretutindeni se ridică la peste 6000 de lire dintr-un necesar estimat la 27.500 lire.

Oameni cu suflete mari și inimi de aur s-au strâns în jurul cauzei demarate de Marius Simionică, demonstrând astfel că, atunci când sufletele frumoase se unesc, se pot muta munții.

Vă reamintim linkul pe care îl puteți accesa în cazul în care doriți să donați: https://www.facebook.com/donate/273936663270137/2037518559661693/

De asemenea, dacă doriți să citiți mai mult despre acest proiect, puteți accesa pagina de facebook a lui Marius Simionică, devenit îngerul păzitor al acestor copii:

https://www.facebook.com/simionicagrasumarius

Despre acest proiect, DâmbovițaRealityNews a mai scris la următoarele linkuri:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.