Târgoviște: Ianuarie la Teatrul Tony Bulandra

89

Început de an cu evenimente în premieră absolută la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște. Startul în noul sezon se face cu două concerte evenimente, programate pe 14 și respectiv 15 ianuarie, ambele dedicate Zilei Culturii Naționale – 15 ianuarie, ziua de naștere a poetului nepereche Mihai Eminescu. Astfel, pe 14 ianuarie, de la ora 20, în Sala Mare, va avea loc spectacolul ”Dor de Eminescu” – poezie și muzică într-o împletitură de suflet, susținută de actorul Ion Caramitru și muzicianul Aurelian Octav Popa. Pe 15 ianuarie, de la ora 19, tot în Sala Mare, pentru prima oară la Târgoviște, Corul Regal va susține un concert dedicat lui Mihai Eminescu.

Spectacolele de teatru se reiau pe 18 ianuarie, când – de la ora 19, în Sala Mare – veți putea revedea piesa ”Othello”, care a ridicat săli întregi de spectatori în festivaluri din Coreea de Sud. Pe 19 ianuarie, echipa teatrului ne propune o seară de râs copios cu spectacolul ”O scrisoare pierdută”, iar pe 20 ianuarie, o piesă sensibilă, numai bună pentru acest amănunt – ”Visul unei nopți de iarnă”.

În următorul weekend, spectatorii pot revedea: vineri, 25 ianuarie, de la ora 19, ”Livada de vișini”, sâmbătă, de la aceeași oră, ”Nunta lui Figaro”, iar duminică, 27 ianuarie, tot de la ora 19, ”Take, Ianke și Cadîr”.

Luna ianuarie se va încheia la Teatrul Tony Bulandra cu un spectacol invitat – ”All inclusive”, ce va avea două reprezentații, de la ora 18 și de la ora 20.30.

Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046.