Casă pentru șase fetițe și mămica lor: S-a strâns jumătate din sumă, peste 900 de români din toate colțurile lumii au donat până acum

812

Încetul cu încetul, cu sume mici, donate din inimi mari, se strâng banii pentru căsuța mamei cu șase fetițe din Vlădeni Dâmbovița.

Cu o energie incredibilă și o voință de fier, Marius Simionică, românul plecat în Anglia, dar cu sufletul rămas acasă, s-a implicat și se implică în campania prin care, alături de ”Românii de pretutindeni”, va construi o casă pentru această familie greu încercată de lipsuri.

După cum știți, mămica și cele șase fetițe nu au o locuință, au stat într-o magazie pusă la dispoziție de un om milos, însă s-au îmbolnăvit crunt din cauza frigului și a condițiilor improprii.

După experiența internării din cauza răcelilor și a pneumoniei, cu ajutorul directorului firmei DINILAND din Târgoviște, până la construirea căsuței, copilele și mama au găsit adăpost într-un apartament dintr-un complex social, unde au parte și de îngrijire, iar fetițele vor merge la grădiniță și la școală.

Veștile bune continuă. Potrivit lui Marius, din suma totală estimată pentru a ridica locuința – 27.500 lire, s-a strâns mai mult de jumătate, în urmă cu câteva ore fiind vorba despre suma de 15.324 lire.

Au donat până acum aproape 900 de români din întreaga lume, care – indiferent de suma donată – au pus umărul și sufletul la fericirea nesperată a unei familii cu șase copilași.

În continuare, cei care doresc, pot și vor să se implice, cu orice sumă, o pot face accesând următorul link:

https://www.facebook.com/donate/273936663270137/2037518559661693/

”Ce credeți?! Reușim împreună să le punem la adăpost? Eu DA! cred mai ales în voi, pentru că am văzut de ce suntem în stare atunci când ne dorim să ajutăm și ne implicăm. Puțin de la fiecare înseamnă tot pentru acești îngerași! TOT CE AU ACUM e tot din mila noastră. Știu cum am lăsat-o pe biata mamă împreună cu cei șase îngerași ai ei… Ați văzut și voi. Mă-ntreb doar cum vor fi de PAȘTI?! (28.4.2019) Hai să vedem ce și cât le putem oferi. Cu acești bani vom cumpăra terenul, vom obține toate avizele și autorizația de construcție, vom cumpăra materialele și acolo unde nu ne pricepem vom plăti mâna de lucru”, spune Marius.

Alături de Marius, de ”Românii de pretutindeni” și de frumoasa familie cu șase fetițe, se află și două firme care și-au anunțat deja implicarea și susținerea: DINILAND din Târgoviște și LUXURY DESIGN din Brăila.

Felicitări și mii de mulțumiri tuturor celor care au ales să se implice în această acțiune umanitară – prima casă construită de Românii de pretutindeni pentru românii de acasă.