Târgoviște: În sfârșit, s-a finalizat licitația de execuție. Lucrările la Cinematograful ”Independența” vor începe curând

200

Încă o veste bună pentru târgoviștenii care se întreabă ce se mai întâmplă cu fostul Cinematograf ”Independența”.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat că s-a finalizat licitația de execuție pentru proiectul de reabilitare și modernizare a Cinematografului ”Independența”, situat în centrul orașului și care, de zeci de ani, zace în paragină.

Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște

”Este o contestație care sperăm ca luna aceasta, ianuarie, să se finalizeze, întreaga procedură. Apoi să poată începe lucrările la cinematograf, iar anul viitor să avem în sfârșit o clădire reabilitată, o sală multifuncțională care să răspundă nevoilor acestui oraș”, a declarat edilul Târgoviștei.

Cinematograful va fi reabilitat prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Procedurile au fost greoaie, s-au poticnit în tot felul de avize și alte hârtii, astfel că vestea că lucrările ar putea să înceapă în luna februarie sunt mai mult decât bune.

Între timp, la Târgoviște, s-au deschis două săli de cinema, mai mici, însă foarte căutate de târgovișteni și nu numai. ”Reînvierea” Cinematografului ”Independența” înseamnă practic și apariția la Târgoviște a unei săli moderne care să poată găzdui și alte evenimente artistice și culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.