Calea ferată de pe Bulevardul I.C. Brătianu va fi desființată. Nefolosită de ani întregi, fosta cale ferată a Uzinei de Utilaj Petrolier Upet de la Târgoviște va fi, după acest week-end, o amintire.

”Odată cu startul lucrărilor de racordare la rețeaua electrică a obiectivului  Centru Comercial Târgoviște (noul mall), sâmbătă, 02.02.2019 și duminică, 03.02.2019, pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona fostei căi ferate uzinale (Dealul Mare), vor fi impuse restricții de circulație, începând cu ora 07.00”, anunță primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Așadar, sâmbătă și duminică se va închide succesiv câte un sens de circulație, astfel încât lucrările de racordare să se desfășoare în condiții de deplină siguranță pentru participanții la trafic.

Practic, odată cu desființarea căii ferate, se dă startul lucrărilor la mall, prin realizarea lucrărilor de racordare la rețeaua electrică.

”După finalizarea lucrărilor, săpătura va fi astupată și betonată, urmând a se realiza, în cursul săptămânii viitoare (4-11 februarie) și în funcție de condițiile meteo, asfaltarea căii de rulare. De precizat că va fi desființată și trecerea la nivel cu calea ferată”, a informat edilul de la Târgoviște.