Târgoviște: cinci proiecte începute deja la unități școlare și preșcolare

62

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a verificat lucrările de construire a noii baze sportive de la Colegiul Național „Constantin Carabella”.

La începutul anului viitor, cei aproximativ 800 de elevi, care frecventează această unitate de învățământ, vor putea beneficia de o baza sportivă de excepție, baza care va cuprinde atât o sală de sport, cu toate dotările, cât și un teren de sport multifuncțional.

”Deși suntem încă la începutul anului, precizez că la acest moment se lucrează concomitent la nu mai puțîn de cinci investiții din zona infrastructurii educaționale a municipiului, respectiv: realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional „Constantin Carabella”; extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 14; extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 13; îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.13; eficientizare energetică Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15”, a precizat edilul.

Totodată, până în vară, vor începe lucrările la alte 8 proiecte care vor transforma radical infrastructura educațională a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.