Târgoviște: Unde se mută Creșa Pinochio și Grădinița 13 pe perioada derulării proiectelor de reabilitare și modernizare

270

Pe perioada desfășurării amplelor lucrări de reabilitare și extindere care vizează Creșa nr. 13 “Pinochio” din Târgoviște, activitatea acestei unități a fost relocată din 4 februarie în incinta fostului corp B1 al Universității “Valahia”, situat pe Bulevardul Unirii.

În câteva zile, adică din 11 februarie, îi vor urma și copiii și personalul Grădiniței cu program prelungit nr. 13, dar la etajele 1 și 2, din același motiv: demararea la grădiniță a unui proiect de reabilitare și modernizare.

”Asigurăm atât părinții, cât și cadrele didactice, că au fost luate toate măsurile astfel încât copiii să beneficieze de condiții optime, iar activitatea să nu aibă de suferit, lucru pe care l-am verificat personal. Mulțumim întregului corp didactic târgoviștean și, în egală măsură, părinților, pentru înțelegerea de care dau dovadă în această perioadă în care trebuie să depășim inconvenientele mutării într-un alt spațiu de învățământ, în contextul în care, nu mai puțin de 12 unități de învățământ târgoviștene vor intra anul acesta în reabilitare, în cadrul celui mai amplu program de modernizare implementat vreodată la nivelul infrastructurii educaționale a orașului nostru”, a declarat primarul Cristian Stan.