O viață nouă – Idaira Ioana Butăroiu

123

Artista Idaira Butăroiu a sărbătorit alături de familie, de prieteni, de mentori și de colegi cei mai frumoși ani din viața ei!

Au trecut cinci ani de când talentata Idaira a venit în familia Butăroiu din Târgoviște și în familia Clubului Victorioșilor, iar pentru ea clipele frumoase au început să fie tot mai dese de atunci.

Nu știa nimic despre muzică, dar s-a hotărât să afle totul. A devenit la vârsta de 8 ani elevă a Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște și componentă a Clubului Victorioșilor, iar de atunci muzica i-a devenit cea mai bună prietenă.

Idaira știe să își folosească tare bine glasul, dar s-a specializat și în violoncel și pian. Este un solist instrumentist de excepție, iar atunci când concepe un moment artistic, se întâlnesc negreșit talentul, dăruirea, munca și pasiunea. A învățat că niciodată nu trebuie să îi lipsească zâmbetul și că omul trebuie să simtă ceva atunci când ea dedică un moment.

Performanțele ei nu se opresc aici: ea desenează foarte frumos și este o mare iubitoare de animale. Nici rezultatele la învățătură nu sunt mai prejos! Este un elev silitor și un copil lăudat de toată lumea.

Prietenoasă și cu multă dăruire, Idaira i-a avut în această seară alături de ea pe colegii de la Clubul Victorioșilor, pe mătușa și unchiul ei, dar în același timp și mentorii ei, Viorica și Victor Mihalache, pe doamna profesor de pian Andreea Dumitru, colegi de școală, prieteni, rude, pe bunica Mimi care o privea emoționată și mai ales pe mama și pe tatăl ei, Costin și Justina Butăroiu.

Talentata adolescentă a cântat în această seară atât singură, cât și alături de invitații ei speciali: prof. Andreea Dumitru, Selena Bobeică și Raluca Petre (componente ale Clubului Victorioșilor) și Viorica Mihalache (coordonator Clubul Victorioșilor). Și actorul Radu Iordache i-a dăruit Idairei câteva momente poetice.

„O nouă viață” a simțit Idaira că a început acum 5 ani pentru ea, iar în această seară, la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”, nu a făcut decât să demonstreze tuturor că prin voință și prin muncă în doar câțiva ani se pot realiza foarte multe.

A devenit un artist plăcut și bun și își va urma calea cu siguranță. Scena i se potrivește și, chiar dacă e modestă, știe să se bucure din tot sufletul atunci când e aplaudată de oameni dragi.

Dragă Idaira, îți mulțumim că ne-ai primit în viața ta și pe noi, prietenii tăi! Te asigurăm de toată dragostea noastră și te felicităm pentru viața ta frumoasă! Ești un model pentru toți tinerii! Felicitări!

Roxana Clopotaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.