Cel mai mare vânzător de produse sportive din lume deschide un magazin și la Târgoviște. Lui i se adaugă alte două mari firme

878

Investiții importante pe zona de comerț la Târgoviște, care vor crea sute de locuri de muncă și vor aduce bani la bugetul local.

Ele au fost prezentate zilele acestea de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă cu mai multe puncte de discuție, organizată ca replică la unele acuzații ale liberalilor târgovișteni, din dorința edilului de a lămuri lucrurile pentru târgovișteni, în special.

”E adevărat că mall-ul este o investiție privată, dar această investiție a demarat după ce această administrație locală a avut discuția cu investitorul și a văzut că suntem o administrație locală serioasă și că poate investi câteva zeci de milioane de euro la Targoviște pentru un complex comercial.

De ce vine tocmai acum investitorul să facă mall-ul la Târgoviște, de ce nu a venit până acum?

Crearea a peste o mie de locuri de muncă reprezintă un aspect deloc de neglijat.

Ca primar al Târgoviștei, salut și alte investiții private importante din zona municipiului. Din martie se deschide cea mai mare fabrică de electrocasnice din sud-estul Europei, la câțiva km de Târgoviște, cu mii de locuri de muncă.

Salut că la Târgoviște, până la finele anului, se vor construi Decathlon (companie de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte din Franța, având sediul în Villeneuve d’Ascq. Compania este prezentă în 45 țări cu peste 1400 de magazine, fiind cel mai mare vânzător de produse sportive din lume – Wikipedia), KFC (Kentucky Fried Chicken – un lanț de restaurante american, având vânzări de 3,6 miliarde lei anual și circa 750,000 de angajați la nivel mondial. Deține peste 15.000 de restaurante în 109 țări, din care 5.200 sunt în Statele Unite ale Americii – Wikipedia) sau, mai nou, a demarat investiția pentru un magazin Leroy Merlin (lanț de magazine cu produse de bricolaj, materiale de construcție si grădină din Franța și deține în total peste 350 de magazine – Wikipedia) pe centura municipiului Târgoviște, o investiție pe vreo 4 hectare.

Bani la buget, locuri de muncă, posibilitatea pentru târgovișteni și dâmbovițeni să meargă la un magazin serios de construcții, așa cum sunt la București, Ploiești și așa mai departe…”, a declarat primarul Cristian Stan în cadrul recentei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.