Târgoviște: Valentine’s Day și Dragobetele la Teatrul Tony Bulandra

69

Nu lăsa pe Dragobete, ce poți să-i oferi de Valentine’s Day! Aceasta este ”lozinca” sub care, în luna dragostei, februarie, Teatrul Tony Bulandra vă invită, alături de persoana iubită, la cel puțin un spectacol al stagiunii 2018-2019.

Astfel, în programul lunii februarie 2019, au fost introduse ”de toate pentru toți” astfel că aveți posibilitatea ea să alegeți spectacole de dramă, comedie și tragedie.

Dintre spectacolele pregătite pentru această lună, amintim: „Mofturile lui Nenea Iancu”, „Marginea”, „Visul unei nopți de iarnă”, „Gaițele”, „Patima roșie” „O scrisoare pierdută”.

Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, este programat spectacolul ”Mireasă de împrumut”, de la ora 19, în Sala Mare, iar pe 24 februarie, de Dragobete – ”O scrisoare pierdută”, de la aceeași oră, tot în Sala Mare.

Este al doilea an în care sub moto-ul Nu lăsa pe Dragobete, ce poți să-i oferi de Valentine’s Day, teatrul de la Târgoviște vine cu o alternativă culturală care poate înlocui cina romantică, buchetul de flori sau cutia de bomboane în luna îndrăgostiților.