Târgoviște: Super sală de sport pentru pugiliști, amenajată într-un fost punct termic dezafectat

  97

  La Târgoviște, a fost inaugurată noua sală de sport pentru pugiliști!

  Amenajată într-un fost punct termic dezafectat și așteptată cu sufletul la gură de sportivi, sala este modernă și condițiile de acum sunt propice realizării marilor performanțe, de care, de altfe, nu duce lipsă secția de box de la Târgoviște.

  ”Dotată cu ring, saună și vestiare corespunzătoare, sala oferă condiții excelente de antrenament și refacere pugiliștilor noștri. Este prima astfel de facilitate sportivă realizată în Târgoviște în ultimii 30 de ani”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

  Până acum, boxerii târgovișteni se antrenau pe rând într-un fost vestiar de câțiva metri pătrați. Nu aveau dușuri, ring, iar la saună nici nu visau.

  Dintre cei aproximativ 40 de sportivi care se antrenau în aceste condiții improprii anii trecuți, peste jumătate au rezultate foarte bune.

  Unul dintre cei mai buni boxeri antrenați de dl Nicu Tamaș, chiar și în condițiile vitrege de până acum, este Cătălin Cristea. Valorosul pugilist s-a antrenat un deceniu în fostele condiții și este campion naţional în 2014, 2015 şi 2016.