Târgoviște: În două săptămâni, încep lucrările la Creșa nr. 16. Ce presupune proiectul

202

Un nou contract de execuție de lucrări a fost semnat de Primăria Târgoviște.

Astfel, în cadrul proiectului cu titlul „Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare) modernizare și echipare Creșa nr. 16”, se va realiza reabilitarea totală a corpului existent de clădire și se va construi o clădire nouă, formată din două corpuri, cu regim de înălţime P, respectiv P+1 E.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, noile corpuri, cu acces separat din exterior, vor deservi fiecare câte 30 de copii. Vor avea vestiare filtru, spaţiu de joacă multifuncţional şi loc de luat masa, grupuri sanitare și câte două încăperi de dormit, câte una pentru fiecare grupă de 15 copii.

Administrația municipală anunță demararea în curând a celui de-al șaselea proiect de modernizare a infrastructurii educaționale de la Târgoviște

Valoarea contractului de lucrări este de 4.229.883,91 (fără T.V.A.), finanțarea investiției este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar lucrările vor debuta în cel mult 10 zile.

”Este al șaselea proiect de modernizare a infrastructurii educaționale, demarat de către administrația locală târgovișteană, de la începutul acestui an”, a declarat edilul de la Târgoviște.