Târgoviște: Spectacole dedicate iubirii

59

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează vineri, 22 februarie, de la ora 17.00, în Amfiteatrul Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște, Spectacolul folcloric extraordinar ”La hanul cu veselie”.

În preajma sărbătorii românești a iubirii, Dragobetele, publicul dâmbovițean este invitat la un eveniment folcloric extraordinar dedicat în exclusivitate iubirii, susţinut de Orchestra Populară ”Chindia”, sub bagheta dirijorului Ionuț Dumitrescu, alături de Ansamblul ”Junii Valahi”.

”La hanul cu veselie” este un spectacol extraordinar de muzică populară, cu unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste ale folclorului românesc, abordarea muzicală fiind una inedită: soliștii prezenți vor interpreta piese muzicale din toate zonele țării.

Tot vineri, 22 februarie, Muzeul de Istorie din Târgoviște va găzdui Concertul de muzică clasică – „ÎNDRĂGOSTIȚI DE MUZICĂ”. Spectacolul va avea loc de la ora 18.00 și va fi susținut de Orchestra Simfonică ”Muntenia”, alături de care vor urca pe scenă Silvia Micu, Daniela Cârstea și Ana Maria Radu – oboi.