Găești: S-a turnat fundația viitorului bazin de înot

121

Investiții importante pentru orașul Găești, în derulare.

Potrivit primarului Gheorghe Grigore, la bazinul de înot, investiție de 6,5 milioane lei, s-a turnat deja fundația și se montează armătura metalică, rețelele de apă și canalizare fiind realizate din toamna anului 2018.

”Acest obiectiv este realizat prin Compania Naţională de Investiții, care suportă integral costurile proiectului”, a precizat primarul orașului Găești.

De asemenea, profitându-se de vremea frumoasă, au început lucrările de extindere a rețelei de gaze pe strada Fdt. Republicii, urmând la rând: Aleea Primăverii, Aleea Potopului, Fdt. Acad. Şerban Cioculescu, Fdt. Alexandrescu, Progresului și Viorele.

”Contractul are o valoare de 357.472 lei, bani ce provin din bugetul local. Pe strada Tudor Vladimirescu, care a intrat în reabilitare totală, se lucrează la rețeaua de ape pluviale, urmând ca în funcție de temperatură să se treacă la finalizarea asfaltării”, a informat edilul Gheorghe Grigore.

De asemenea, în cartierul ANL din Găești, primăria a predat amplasamentul și a fost deja emis ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea unei Creșe ultra moderne, cu o capacitate de 40 locuri.

Această investiție va fi realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL. Valoarea proiectului este de 4.889.775 lei, din care 4.644.812 lei de la bugetul de stat și 244.963 lei din bugetul local.