Târgoviște: Lucrările la Dâmbovița Mall debutează în martie. IMAGINI și DATE

473

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a prezentat câteva imagini și date privind viitorul complex comercial, Dâmbovița Mall.

Așa cum știți, acesta va fi construit pe o parte a locației fostei unități militare de la Gara Târgoviște, pe un teren proprietatea Consiliului Județean Dâmbovița.

”Nu mai puțîn de 6 săli de cinema, 1.500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Băneasa Shopping City – se pare că este vorba despre Carrefour – n.n.), restaurante, zonă de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, toate acestea reprezintă numai câteva dintre reperele proiectului”, a declarat primarul Târgoviștei.

Nouă investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție, și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii, existând nu mai puțin de 80 de magazine înglobate în proiect.

”Construcția efectivă a complexului comercial va debuta luna viitoare, acum executându-se lucrările de racordare la rețeaua de energie electrică. În paralel, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare și continuă execuția drumului de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel”, a mai precizat edilul.

Tot în zonă, Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre Bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finanțare pe fonduri europene) și vor fi realizate locuințe ANL.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan)