Târgoviște: În 10 zile încep lucrările la Școala ”Matei Basarab”. Instituția va fi transformată integral

238

Astăzi, 8 martie, la Primăria Târgoviște, în prezența ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și a directorului Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, a fost semnat cel mai mare contract de finanțare pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște, după cum a declarat primarul municipiului, Daniel Cristian Stan.

Astfel, proiectul cu titlul „ÎMBUNĂTĂTIREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE PRIN EXTINDEREA, REABILITAREA, MODERNIZAREA, ȘI ECHIPAREA ŞCOLII GIMNAZIALE MATEI BASARAB DIN TÂRGOVISTE, JUD. DÂMBOVIŢA”, cu o valoare de 22.223.977,79 lei, ”echivalează cu transformarea integrală a unității de învățământ amintite, care va fi reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern. De asemenea, școala va beneficia de dotări didactice, gospodărești, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou”, a mai precizat edilul.

Lucrările la școala situată pe strada Maior Spirescu vor debuta în cel mult 10 zile. ”Este un moment foarte important pentru educația târgovișteană, iar investițiile care vizează infrastructură școlară sunt abia la început”, a declarat primarul Târgoviștei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.