Jocurile Mondiale Special Olympics: Performanță târgovișteană/românească la Abu Dhabi

  212

  Performanță sportivă de excepție înscrisă în dreptul României și al Târgoviștei la Abu Dhabi, la Jocurile Mondiale Special Olympics, cel mai important eveniment sportiv adresat persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din lume.

  Duminică, 17 martie, sportivul târgoviștean Daniel Tudorache a câștigat prima medalie la bocce, medalia de bronz la simplu băieți.

  ”Mulțumim domnului primar Daniel Cristian Stan și Consiliului local pentru susținere! Mulțumim Universității Valahia din Târgoviște – Facultatea de Științe Umaniste departamentul Educație fizică și sport pentru suportul acordat în procesul de antrenare și incluziune al acestor sportivi speciali! Felicitări tuturor pentru munca de echipă”, a transmis din capitala Emiratelor Arabe Unite antrenorul echipei de bocce de la Târgoviște, voluntarul Toma Radu Gabriel.

  Evenimentul este în plină desfășurare, la Abu Dhabi, unde sunt prezenți 7.000 de sportivi din 170 de țări.

  La sportul „bocce”, din partea țării noastre participă o delegație exclusiv târgovișteană, alcătuită din doi sportivi, Bianca Ioniță și Daniel Tudorache, și doi parteneri, Raluca Diaconu și Vasilică Cimpoieri, antrenați de Toma Radu Gabriel, voluntar.

  Bocce e un joc de strategie și abilități.

  Succes și felicitări în continuare tuturor!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.