Târgoviște: ”Filarmonica de comedie” vine la Târgoviște

73

Marţi, 26 martie 2019, de la ora 20:00, târgoviștenii și nu numai sunt așteptați la Casa Tineretului pentru două ore de râs cu ”Filarmonica de comedie”.

Un spectacol de Radu Gabriel cu Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță, un spectacol de miniaturi umoristice, un spectacol-cocktail, ”satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato-Danubiano-Pontic”, după cum mărturisește autorul.

Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”), cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță, formează astfel un cvintet umoristic sau mai bine zis o ”Filarmonică de comedie”.

Iată ce mai spune autorul spectacolului, Radu Gabriel, despre acest proiect:„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au văzut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… – asta vor descoperi spectatorii în ”Filarmonica de comedie”, acum și la Târgoviște.