Târgoviște: Ziua Mondială a Sindromului Down plină de dragoste și îmbrățișări

22

Ziua Mondială a Sindromului Down amintește tuturor, anual, în data de 21 martie, puterea cu care acești minunați copii se luptă pentru fiecare zi de viață, forța cu care părinții și tutorii lor merg mai departe, zi de zi, în ciuda tuturor greutăților și a problemelor cu care se confruntă cei care se nasc cu această maladie.

La Târgoviște, Ziua Mondială a Sindromului Down va fi plină de dragoste și de îmbrățișări pe care acești copii le vor oferi gratuit tuturor celor ce vor trece sau vor veni special în Piața Tricolorului, între orele 12 și 15.

Tot aici, vor avea loc ateliere tematice (pictură, confecționare obiecte, desen pe asfalt), personaje de poveste, muzică, distracție cu baloane de săpun și baloane cu heliu.

Acțiunile sunt organizate de Primăria Târgoviște, prin Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom Down ” Sfânta Maria” şi Centrul de Zi pentru copii cu dizabilităţi din subordinea Direcției de Asistenţă Socială Târgovişte. Parteneri în cadrul acestor activități sunt Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviște, Crucea Roșie – filiala Dâmbovița, Școala Gimnazială „Coresi” și Grădinița Nr. 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.