Eveniment teatral la Târgoviște: Maia Morgenstern și fiul, pentru prima dată împreună pe scena de la Teatrul Tony Bulandra

117

Celebra artistă Maia Morgenstern urcă pe scenă alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor, într-un montaj ce a cunoscut succesul pe fiecare scenă pe care a fost jucat.

“Tangou final” este prima piesă în care cei doi, mamă şi fiu, se întâlnesc pe aceeaşi scenă.

Sâmbătă, 4 mai 2019, de la la 19:00, târgoviștenii și nu numai vor avea privilegiul să urmărească spectacolul pe scena Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte.

Piesa “Tangou final” de Mario Diament prezintă o poveste de viaţă, povestea unei actriţe, mare stea odată. Personajele principale sunt Valeria Durand şi Diego.

Ea este o actriţă ce a cunoscut în tinereţe succesul, succes obţinut prin multe sacrificii şi compromisuri, dar de filmele ei s-au bucurat mulţi spectatori. Dispare brusc din viaţa publică atunci când ziariştii scot la iveală lucruri mai puţin bune despre ea (abandonarea propriului copil la naştere).

El – un tânăr jurnalist care pentru a obţine un interviu în exclusivitate, se foloseşte de toate şiretlicurile tipice meseriei şi chiar susţine că a crescut cu filmele Valeriei Durand. Interviul se desfăşoară ca un joc, pradă – vânător, ca un tango, un balans între a domina şi a fi dominat.

Ceea ce pentru Diego reprezintă un subiect perfect şi atrăgător pentru prima pagină din ziar, pentru Valeria reprezintă o dramă, trebuind să retrăiască momente dificile din trecut.

Motivul pentru care subiectul bombă nu mai ajunge pe prima pagină îl veți descoperi singuri şi veţi decide singuri dacă aprobaţi sau nu gestul Valeriei.

Biletele se găsesc pe startickets.ro

(Sursa și foto: Startickets.ro)