Târgoviște: Proiect pe bani europeni la Școala nr. 8 ”Mihai Viteazul”. Aceasta va fi transformată total

162

La o săptămână de la semnarea contractului de finanțare pe fonduri europene ce vizează transformarea radicală a Școlii nr. 8 ”Mihai Viteazul” din Târgoviște, a fost semnat și contractul de execuție de lucrări.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, ”valoarea totală a investiției este de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA), din care 14.887.340 lei (inclusiv TVA) reprezintă valoarea de execuție, iar implementarea echivalează cu transformarea din temelii a unității de învățământ amintite, care va fi reabilitată în întregime, se vor construi nu mai puțin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică”.

Vestea bună este că durata maximă de execuție este de 12 luni, deci lucrările se vor încheia relativ repede.

Cu acest proiect, municipalitatea târgovișteană bifează primele două investiții finanțate în cadrul axei specifice dedicate infrastructurii educaționale, pe componenta de finanțare care se adresează celor 7 județe din Regiunea Sud-Muntenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.