Târgoviște: Creșa nr. 8, în plină modernizare. Ce presupune proiectul de peste 2 milioane lei

32

La Târgoviște, continuă lucrările și la Creșa nr. 8 din Micro IX.

Investiția, cu o valoare de 2.357.279,00 lei, are în vedere modernizarea integrală a corpului existent, dar și construirea unui alt corp de clădire, având un regim de înălțime P+1E, o suprafață construită la sol de 417,33 mp și o suprafață desfășurată de 809,91 mp.

Potrivit primarului municipiului, Daniel Cristian Stan, ”la nivelul parterului, creșa va beneficia de un dormitor, o sală de joacă, o sală de mese, o bucătărie cu spațiile conexe, vestiare, grupuri sanitare, depozite de rufe, precum și de un ascensor pentru transportul alimentelor. La nivelul etajului, creșa va avea un dormitor, o sală de joacă, două săli de mese, o bucătărie cu spațiile conexe, o călcătorie, grupuri sanitare și cabinet medical”.

Totodată, proiectul presupune și achiziționarea mobilierului destinat dormitoarelor, cabinetului medical, bucătăriei și vestiarelor, dar și a echipamentelor medicale, electronice și electrocasnice.

Durata maximă de realizare a investiției este de 24 de luni, iar finanțarea lucrărilor este asigurată de către Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.