Târgoviște: Creșa nr. 8, în plină modernizare. Ce presupune proiectul de peste 2 milioane lei

39

La Târgoviște, continuă lucrările și la Creșa nr. 8 din Micro IX.

Investiția, cu o valoare de 2.357.279,00 lei, are în vedere modernizarea integrală a corpului existent, dar și construirea unui alt corp de clădire, având un regim de înălțime P+1E, o suprafață construită la sol de 417,33 mp și o suprafață desfășurată de 809,91 mp.

Potrivit primarului municipiului, Daniel Cristian Stan, ”la nivelul parterului, creșa va beneficia de un dormitor, o sală de joacă, o sală de mese, o bucătărie cu spațiile conexe, vestiare, grupuri sanitare, depozite de rufe, precum și de un ascensor pentru transportul alimentelor. La nivelul etajului, creșa va avea un dormitor, o sală de joacă, două săli de mese, o bucătărie cu spațiile conexe, o călcătorie, grupuri sanitare și cabinet medical”.

Totodată, proiectul presupune și achiziționarea mobilierului destinat dormitoarelor, cabinetului medical, bucătăriei și vestiarelor, dar și a echipamentelor medicale, electronice și electrocasnice.

Durata maximă de realizare a investiției este de 24 de luni, iar finanțarea lucrărilor este asigurată de către Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.