Dâmbovița: Prefectul a semnat ordinul prin care Daniel Comănescu și-a pierdut calitatea de consilier județean. Va fi ales un nou președinte al Consiliului Județean

118

Biroul de presă al Instituției Prefectului a emis un comunicat de presă referitor la emiterea Ordinului privind constatarea încetării de drept a calităţii de consilier judeţean pentru domnul Comănescu Nicolae Daniel:

Astăzi, 16.04.2019, Prefectul Judeţului Dâmboviţa a semnat Ordinul privind constatarea încetării de drept a calităţii de consilier judeţean pentru domnul Comănescu Nicolae Daniel, înainte de expirarea duratei normale a mandatului acestuia şi declararea ca vacant a locului de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Actul administrativ a fost emis având în vedere adresa nr. 155/09.04.2019 transmisă de către Partidul Social Democrat-Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa prin care ni se aduce la cunoştinţă că, prin Hotărârea nr. 199/09.02.2019 a Partidului Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa, validată prin Hotărârea nr. 260/25.03.2019 a Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, domnul Comănescu Nicolae Daniel a fost exclus din partid.

Ordinul îşi va produce efecte începând cu data comunicării, respectiv 17.04.2019, către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, secretarul judeţului Dâmboviţa, domnul Comănescu Nicolae Daniel şi Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, în urma unei ședințe a Comitetului Executiv Judeţean al PSD, ce a avut loc pe 9 februarie.