Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte: locul I la Băneasa Race. Subofițerul povestește cum ”s-a luat la trântă cu noroiul”

  61

  Plutonierul major Timofte Ionuţ a reprezentat timp de peste 4 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 60 de competiţii sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate notabile.

  Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut un nou rezultat remarcabil. S-a clasat pe locul întâi la semimaratonul „Băneasa Race 2019”, desfăşurat în Pădurea Băneasa.

  Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiţia care a reunit peste 200 de participanţi la categoria – 30-39 de ani (21 km).

  ”Duminică am alergat din nou prin pădurea Băneasa pe un traseu «alergabil» pe unele portiuni, iar pe unele m-am «luat la trântă» cu noroiul la propriu, pe la km 18 m-am împiedicat de un ciot și am căzut în noroi (partea buna a noroiului este că mi-a amortizat căderea și nu m-am lovit prea tare). Am terminat pe locul 4 la general și pe locul 1 la categoria de vârstă 30-39 ani în 1:22:20”, a scris Ionuț Timofte pe contul personal de facebook după această cursă.

  Subofiţerul va participa şi pe 12 mai a.c. la semimaratonul – „Bucureşti 2019”, care va consta în parcurgerea unui traseu pe asfalt de 21 de km.

  Plutonierul major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.