Târgoviște: Bate vântul pe șantierul drumului DJ 720 E, foarte important în proiectul mall-ului

126

Ce a constatat pe teren Alexandru Oprea, la câteva ore după ce a redevenit președintele Consiliului Județean Dâmbovița

La câteva ore după ce a revenit pe funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița (în locul lui Daniel Comănescu, exclus din PSD și care și-a pierdut și calitățile de consilier și președinte al Consiliului), Alexandru Oprea, însoțit de Alin Manole, vicepreședinte al CJD, a efectuat o vizită de lucru în zona fostei unități militare de la gară.

Aici ar trebui să se lucreze la obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”, însă echipa de la Consiliul Județean a constatat că executantul nu avea în derulare nicio activitate.

Potrivit unui comunicat al instituției, a fost parcurs întreg traseul obiectivului, cu prezentarea de către reprezentanții Direcției Generale Infrastructură Locală a stadiilor fizice și valorice ale obiectivului, restul de executat și graficele de lucrări, așa cum au fost ofertate de către antreprenor.

S-a constatat însă că ultilajele și personalul aflat în organizarea de șantier (5 persoane și 2 utilaje) sunt insuficiente pentru realizatrea obiectivului în termenele ofertate, această situație conducând cu certitudine la aplicarea de către Consiliul Județean Dâmbovița a penalităților contractuale prevăzute.

În aceste condiții, pentru o analiză urgentă a situației obiectivului, Alexandru Oprea, președintele CJD, a convocat la sediul instituției, pentru vineri dimineață, la ora 08:30, factorii de decizie din partea constructorului.

Menționăm că, în ședința Consiliului Județean din 18 aprilie, ce a avut loc dimineața, propunerile celor două grupuri pentru funcția de președinte al forului administrativ au fost Alexandru Oprea (PSD) și Iulian Brezeanu (PNL). În urma votului secret, Alexandru Oprea a fost reales, cu 21 de voturi pentru și 13 împotrivă, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.