Jurnal de fapte bune de marea Sărbătoare a Paștelui: La Târgoviște, Cadouri pentru 30 de copii din două centre sociale

24

Comunicat de presă

Ca în fiecare an, înaintea marii sărbători a Învierii Domnului, Arhiepiscopia Târgoviștei, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a organizat o acțiune dedicată copiilor cu măsură de protecție specială.

Astfel, în data de 24 aprilie 2019, au fost oferite cadouri, constând în îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri, pentru 22 copii de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte “Floare de Colţ” și pentru 8 copii de la Centrul “Sfântul Ierarh Nicolae“, din cadrul Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină.

Înaltpreasfinţia Sa a vorbit celor prezenţi despre semnificaţia sărbătorii Învierii Domnului, accentuând nevoia de a manifesta, mai ales cu acest prilej, mai multă solidaritate, comuniune şi iubire, pentru a da o mărturie credibilă lumii despre speranţa noastră creştină.

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, copiii şi adulţii din centrele subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa participă la slujbele religioase și alte acțiuni specifice acestor zile, precum și la diverse activități recreative și de socializare.

De asemenea, în această perioadă, toți beneficiarii adulți și copii din centrele rezidențiale primesc cadouri din partea unor societăţi comerciale, instituţii, parohii, școli, grădinițe, ONG-uri, persoane fizice, cărora le mulțumim pentru bunăvoință și disponibilitate.

Menționăm că lista sponsorilor este deschisă, urmând să fie oferite și alte surprize în următoarele zile.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa mulțumește celor care sunt alături de beneficiari în această perioadă şi urează tuturor sărbători fericite alături de cei dragi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.