Târgoviște, 3-7 mai: Sute de elevi vor participa la Olimpiada Națională de Fizică

94

În perioada 3-7 mai, Târgoviștea devine capitala fizicii.

În organizarea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și a Universității Valahia (partener), va avea loc la Târgoviște Olimpiada Națională de Fizică.

Evenimentul va reuni 675 de persoane şi va oferi o nouă ocazie de a populariza municipiul cu întregul său tezaur de spiritualitate și de cultură.

La inițiativa Președintelui pr.dr. Ionuț Ghibanu, și Asociația Centrul Socio – Cultural Communio – Târgoviște sprijină organizarea evenimentului, ca de altfel de fiecare dată când este vorba despre evenimente educaționale sau proiecte comunitare.

Așadar, între 3 și 7 mai, se vor afla la Târgoviște cei mai buni elevi din țară la Fizică.

Deschiderea festivă a Olimpiadei Naționale de Fizică va avea loc pe 3 mai, de la ora 17, la Ballroom Nova 2 Târgovişte.

Sâmbătă, 4 mai, va avea loc proba practică, aceasta fiind găzduită de Universitatea „Valahia” din Târgovişte, urmată duminică, 5 mai, de desfăşurarea probei teoretice – la C.N. ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgovişte.

Ziua de luni, 6 mai, este dedicată depunerii contestațiilor, moderărilor și desfășurării probei de baraj. Marți dimineață va avea loc închiderea oficială a olimpiadei și festivitatea de premiere, tot la Ballroom Nova 2 Târgovişte.

În fiecare după amiază, elevii și dascălii lor au și program de voie, în care sunt așteptați să viziteze toate obiectivele istorice, moderne, culturale sau religioase din Târgoviște și împrejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.