Târgoviște: Elevii ciclului primar de la Școala ”Mihai Viteazul” se mută temporar la Școala ”Grigore Alexandrescu”

158

În contextul în care în câteva zile vor debuta lucrările ce privesc extinderea, reabilitarea și modernizarea Școlii nr. 8 ”Mihai Viteazul” de la Târgoviște, primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, a verificat lucrările de amenajare a claselor din cadrul Școlii Gimnaziale „Grigore Alexandrescu” (din Micro XI), școală care va găzdui, temporar, cel târziu până la sfârșitul anului școlar viitor, elevii ciclului primar de la Școală Gimnazială „Mihai Viteazul”. 
”Asigurăm atât părinții, cât și cadrele didactice că au fost luate toate măsurile, astfel încât copiii să beneficieze de condiții optime, iar activitatea să nu aibă de suferit”, a anunțat edilul.

Investiția care va fi implementată la Şcoala „Mihai Viteazul” are o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) și echivalează cu transformarea din temelii a unității de învățământ.

Aceasta ”va fi reabilitată în întregime, se vor construi nu mai puțin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică. 
Lucrările sunt finanțate prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 10, Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale”, a mai precizat primarul Târgoviștei.

Durata maximă de execuție este de 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.