Târgoviște: Avanpremieră la Teatrul Tony Bulandra

32

Avanpremieră la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște! Vineri 24 mai, de la ora 19.00, în Sala Mare, va fi pusă în scenă cea mai noua producție ”Femeia Mării”, după Henrik Ibsen.

Regia artistic este semnată Andreas Merz-Raykov, scenografia – Alin Gavrilă și costumele – Raluca Frățiloiu.

În distribuție îi veți putea urmări pe: Andreea Tănase, Sebastian E. Bălășoiu, Ana Adelaida Perjoiu, Ilie Ghergu, Marina Palli, Emanuel Bighe, Daniel Nuță.

Viața netrăită, căile pe care nu le-am ales, posibilitățile pe care le lăsăm să treacă. „Femeia Mării” de Henrik Ibsen spune povestea unui destin secret, necunoscut încă. 
”Femeia Mării a lui Ibsen este un portret psihologic construit cu grație și încarcă simbolic cu o atmosferă de coșmar. Personajele se simt vinovate, asuprite, se închid în propria lor interioritate în loc să-și comunice unui altuia problemele. Se simt vinovate pentru că nu pot fi cine ar trebui să fie în ochii altora. Sunt oprimați pentru că sunt schimbați atât de mult de ceilalți prin cerințele pe care le impun, încât ar vrea să vadă totul cum se prăbușește ca să se simtă în sfârșit liberi. Ibsen vede soluția în conflictele lor, nu în punctele culminante, nu în faptul că Ellida lasă în urmă totul ce pare că este un zid ce o separă de ea însăși, dar în emanciparea sa, în acceptarea responsabilității asupra propriul ei destin”.
Pentru bilete și rezervări puteți suna la telefonul agenției teatrului: 0245.210.046.