Târgoviște: Constructorii de la DJ 720E, important pentru viitorul mall, prinși din nou pe picior greșit. Consiliul Județean vrea să rezilieze contractele

89

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședintele  Alin Manole și directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat din nou o vizită de lucru la fosta unitate militară din zona Gării Târgoviște.

Aici ar trebui să se lucreze în ritm alert la obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”, foarte important și pentru viitorul mall de la Târgoviște, însă din nou aici s-a constatat un ritm scăzut al lucrărilor din cauza unei mobilizări insuficiente atât din punct de vedere al personalului alocat, cât și al echipamentelor utilizate.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a dispus reanalizarea stadiilor fizice și valorice ale investiției cu administratorii societăților comerciale cu care s-au încheiat contractele de lucrări. În baza acestei analize, urmează a fi făcute toate demersurile legale pentru rezilierea contractelor, întrucât, până în prezent, aceste societăți nu au răspuns la solicitările repetate ale Consiliului Județean Dâmbovița – de respectare a termenilor contractuali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.