Târgoviște: unde se mai asfaltează. În vară, 18 străzi finalizate

53

Noi asfaltări au debutat la Târgoviște.

Zilele acestea, se lucrează pe strada Nifon care face obiectul unui amplu proces de reabilitare, proces care presupune atât introducerea sistemului de canalizare, cât și asfaltarea și modernizarea arterei.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, investiția amintită face parte dintr-un proiect mai extins în care sunt cuprinse și intervențiile de modernizare integrală a străzilor: Miron Costin, Tudorică Popescu, Crângului, Stolnicul Constantin Cantacuzino, Pădurii și Plantelor.
De asemenea, cu câteva zile înainte, a debutat și modernizarea străzii Herța.

Și aici, lucrările fac parte dintr-o investiție care are că obiect și reabilitarea străzilor: Tighina, Udrea Bălcescu, Alexandru Ilie, Rovine, pictor Ion Crăciun, Leo Plângă, Bastionului, Mr. Oprescu Adrian și Plevnei.

Primele străzi abordate au fost Alexandru Ilie, Rovine, pictor Ion Crăciun, Bastionului și Mr Oprescu Adrian. Pe străzile Tighina și Leo Plângă, anterior debutului lucrărilor de asfaltare, este implementat un proiect de extindere a rețelelor de canalizare. Lucrările pe Leo Plângă sunt în desfășurare, iar pe strada Tighina vor debuta în curând – a mai precizat edilul.
Lungimea totală a străzilor vizate este de peste 2,7 km, suprafața părții carosabile fiind de 16.828 mp, iar cea a trotuarelor – de 5.242 mp.
Ambele investiții vor fi finalizate cel târziu în vară, iar finanțarea este asigurată din bugetul local.