Târgoviște: Au început lucrările la mall, singura investiție de acest gen din Dâmbovița

159

Așa cum autoritățile anunțau săptămâna trecută, au început lucrările la primul centru comercial modern din orașul Târgoviște, Dâmbovița Mall.

Reprezentanți ai Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița au efectuat pe 28 mai a.c. o vizită de lucru în zonă.

În prezent, constructorul întreprinde lucrări pentru organizarea șantierului, defrișare și amenajarea locației viitorului centru comercial.

Dâmbovița Mall se va desfășura pe o suprafață de 33.000 mp și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii.

Proiectul cu o valoare de aproximativ 50 milioane euro reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, singura de acest gen din județul Dâmbovița și aduce o contribuție majoră la dezvoltarea comunității locale, care implică investiții pe toate ariile de interes ale locuitorilor – de la spații de retail, la cele destinate petrecerii timpului liber, infrastructură public, dar și la crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică a orașului.

Firma Prime Kapital a câștigat licitația publică, pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial, pe o suprafață de 7 hectare de teren, parte a fostei unități militare din zona gării, amintește un comunicat al Consiliului Județean Dâmbovița.

(sursa și foto: Consiliul Județean Dâmbovița)