Crimă la Teiș, un bărbat și-a ucis tatăl: Ce au declarat suspectul și mama sa

480

Crimă la Teiș în Dâmbovița!

După o ceartă pornită, se pare, de la vânzarea locuinței, fiul, furios, a luat un cuțit și l-a înfipt direct în inima tatălui.

Bătrânul a decedat pe loc. Avea 68 de ani.

Fiul, în vârstă de 43 de ani, a fost prins imediat de polițiști.

Agresorul a fost ridicat și dus la sediul poliției pentru audieri, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Mama decedatului are 84 de ani și suferă de inimă. „L-a lovit în inimă cu cuțitul, așa auzii și eu”, a declarat bătrâna în stare de șoc.

M.M., mama suspectului, a declarat: ”Băiatul a băut de ieri într-una și mereu când bea, numai pe băutură dă banii. La orice zicea că se spânzură, a început cearta între ei când bărbatul meu era la poartă, aștepta mașina de gunoi, iar băiatul a trântit ceva, un butoi, ceva și el, ca părinte, a trebuit să îi zică. Așa face mereu, eu am chemat mereu organele de poliție și în ultimul timp îi dădeau mereu amendă”.

La ieșirea de la poliție, suspectul a declarat: ”A fost un accident. Nu am ce comenta, a fost o greșeală”, negând că ar fi fost vorba despre vânzarea locuinței.

Polițiștii dâmbovițeni au anunțat că se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.