Eveniment la Moreni: Campionatul Naţional al României la Motocros

  77

  După foarte mulţi ani, pe 30 iunie, la Moreni se va desfăşura Campionatul Naţional al României la Motocros.

  Cea de a II-a etapă din acest sezon se va desfăşura pe noul circuit de pe Sângeriş – care este în schimbări majore până sâmbătă dimineață.

  În acest an, sunt aşteptaţi la C.N.I.R. Motocros de la Moreni peste 70 de sportivi de la cluburile din ţară.

  Se lucrează intens la reamenajarea și reconfigurarea circuitului de motocros de pe Sângeriș

  Concret, noul circuit pentru pista de Motocros de pe Sângeriş va consta în reamenajarea pistei de motocros prin schimbarea liniei de start şi redimensionarea acesteia, reconfigurarea unor pante şi curbe din circuit, astfel încât să se reducă gradul de posibile accidentări, reamenajarea unor treceri la nivel (inclusiv schimbarea zonelor cu movile de salt pentru concurenţi), reamenajarea zonei de încălzire a concurenţilor, reamenajarea zonelor de protecţie pentru public conform normativelor Federaţiei Române de Motociclism şi multe alte lucrări necesare pentru desfăşurarea unei Competiţii Naţionale de anvergură în municipiul Moreni.

  Deja se lucrează intens la reamenajarea și reconfigurarea circuitului de motocros de pe Sângeriș pentru omologarea de către Federația Română de Motociclism ca circuit competițional de nivel național. Utilajele sunt zilnic pe teren, iar operatorii depun toate eforturile necesare pentru realizarea lucrărilor în cele mai bune condiții.