Clubul Victorioșilor va reprezenta Dâmbovița și România la Festivalul TIN din Serbia

100

Talentații copii de la Clubul Victorioșilor, cunoscutul club dâmbovițean coordonat cu dăruire și dragoste de soții Viorica și Victor Mihalache, se pregătesc intens zilele acestea pentru o vară a concursurilor.

Copiii vor participa la festivalurile de la: Brașov, Piatra Neamț, Gura Ocniței, București și cele din Serbia, Republica Moldova și Germania.

Pe 12 și 13 iulie, reprezentanți ai Clubului Victorioșilor se vor afla la a 40-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică pentru Tineret TIN din Donji Milanovac – Serbia.

În acest an, festivalul din Serbia va reuni cei mai buni compozitori și soliști din Croația, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, România, Statele Unite și Serbia.

Mici artiști ai Clubului Victorioșilor s-au întors recent de pe Litoral, unde au participat la a 20-a ediție a Festivalului Național „Lira Litoralului”. Au obținut numeroase premii, inclusiv Trofeul General al Festivalului.

Așadar, proaspeții campioni, pentru a doua oară, la „Lira Litoralului”, peste câteva zile, micii artiști ai Clubului Victorioșilor vor reprezenta județul și țara noastră la Festivalul TIN din Serbia.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.