Târgoviște: A început transformarea din temelii a stadionului ”Eugen Popescu”. Cum va arăta acesta peste 10 luni

  186

  Ziua de 10 iulie 2019 va rămâne în istoria sportului și a fotbalului dâmbovițean!

  ”Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal Eugen Popescu va intră într-un proiect de demolare/reconstrucție/reabilitare care va tranforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea un stadion nou la Târgoviște!”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

  10 iulie 2019: a fost dat ordinul de începere a demolării, urmate de reabilitarea și modernizarea Stadionului ”Eugen Popescu”

  Stadionul va fi echipat cu instalație de nocturnă, tribuna I (care va fi construită pe locația fostei tribune a II-a) și va fi complet acoperită, va fi reabilitată integral actuala tribună I, în general fiind îndeplinite toate condițiile pentru disputarea meciurilor de prima ligă, ligă în care echipa de fotbal Chindia Târgoviște a promovat după foarte mulți ani și după un sezon competițional de excepție.

  Lucrările la transformarea bătrânului stadion de la Târgoviște vor dura aproximativ zece luni. Amintim că aceasta era singura soluție ce putea fi aplicată pe moment, deoarece proiectul noului stadion, înglobat în ampla investiție ce se derulează la fosta unitate militară de la Gara Târgoviște, este deocamdată blocat din diverse motive birocratice și financiare.