390 de sportivi din 64 de cluburi: Pentru al treilea an consecutiv, Campionatul Național de înot – cadeți, la Târgoviște

  57

  Pentru al treilea an consecutiv, Bazinul Olimpic de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește Campionatul Național de înot – cadeți.

  Prezenți de această dată în calitate de antrenori, la Târgoviște se vor afla nume mari ale înotului românesc: Diana Mocanu – dublă campioană olimpică la Sydney în 2000, Anca Pătrășcoiu – medaliată cu bronz la Olimpiada de la Los Angeles din 1984, Răzvan Florea – medaliat cu bronz la Olimpiada de la Atena din 2004, Larisa Lăcustă – vicecampioană mondială la Goteborg în 1997 și Dragoș Coman – medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de la Barcelona în 2003.

  Cei mai buni cadeți din România se întrec vreme de patru zile la Bazinul Olimpic din Târgoviște. Chiar dacă a crescut exigența în privința timpilor de calificare, numărul celor care au pătruns în faza finală a competiției este de 390, reprezentând 64 de cluburi

  Ediția 2019 a Campionatului Național de Cadeți, competiția rezervată sportivilor cu vârsta între 12 și 14 ani, a început joi și se va finaliza duminică. Vor fi opt reuniuni, câte două în fiecare zi.

  Cele de dimineață vor începe la 9.30, iar cele de după-amiază au ca oră de start 17.00. S-au calificat 390 de sportivi (227 la masculin și 163 la feminin), reprezentând 64 de cluburi.

  Este cel mai important eveniment sportiv organizat anul acesta la Complexul Turistic de Natație Târgoviște!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.