390 de sportivi din 64 de cluburi: Pentru al treilea an consecutiv, Campionatul Național de înot – cadeți, la Târgoviște

  66

  Pentru al treilea an consecutiv, Bazinul Olimpic de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește Campionatul Național de înot – cadeți.

  Prezenți de această dată în calitate de antrenori, la Târgoviște se vor afla nume mari ale înotului românesc: Diana Mocanu – dublă campioană olimpică la Sydney în 2000, Anca Pătrășcoiu – medaliată cu bronz la Olimpiada de la Los Angeles din 1984, Răzvan Florea – medaliat cu bronz la Olimpiada de la Atena din 2004, Larisa Lăcustă – vicecampioană mondială la Goteborg în 1997 și Dragoș Coman – medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de la Barcelona în 2003.

  Cei mai buni cadeți din România se întrec vreme de patru zile la Bazinul Olimpic din Târgoviște. Chiar dacă a crescut exigența în privința timpilor de calificare, numărul celor care au pătruns în faza finală a competiției este de 390, reprezentând 64 de cluburi

  Ediția 2019 a Campionatului Național de Cadeți, competiția rezervată sportivilor cu vârsta între 12 și 14 ani, a început joi și se va finaliza duminică. Vor fi opt reuniuni, câte două în fiecare zi.

  Cele de dimineață vor începe la 9.30, iar cele de după-amiază au ca oră de start 17.00. S-au calificat 390 de sportivi (227 la masculin și 163 la feminin), reprezentând 64 de cluburi.

  Este cel mai important eveniment sportiv organizat anul acesta la Complexul Turistic de Natație Târgoviște!