Zilele comunei Gura Ocniței: zeci de surprize și zbor de agrement cu balonul

331

Primăria Gura Ocniței organizează, în perioada 19-20 iulie, Zilele comunei și Festivalul florilor de câmp!

Cele două zile sunt pline de surprize, iar artiștii invitați de organizatori vor face ca evenimentul să fie de neuitat.

Artiștii invitați anul acesta sunt: Harmony Sound (trupa va susține recitalul vineri seara, pe Dealul Crucii, de la ora 21.00), Georgel Nucă, Ion Drăgan, Florin Ștefan, Ionel Lazăr, Lorelai Moșneguțu, Ansamblul ”Comorile satului”, Clubul Victorioșilor, Grupul Macoveiul din județul Buzău. Prezentatori vor fi Roxana Clopotaru și Victor Mihalache.

Trupa „Drum’N’Fire” va încânta și uimi audiența cu jonglerii cu foc.

În premieră în Dâmbovița, cei care s-au înscris pe paginile Căminului Cultural și a Bibliotecii Comunale Gura Ocniței vor zbura cu balonul cu aer cald pe Dealul Crucii din localitate.

Festivalul florilor de camp va fi întregit de recitaluri de muzică și poezie, un vernisaj de expoziții, lansare de carte, Simpozionul ”Cultură în mediul rural” și Maratonul lecturii.

Nu vor lipsi focurile de artificii.

De altfel, joi, 11 iulie, a fost prezentat și balonul care se va înălța vineri, 19 iulie, pe Dealul Crucii din Gura Ocniței, la ediția a VI-a a „Festivalul Florilor de Câmp”. ”Dacă vă doriți o ascensiune captivă, nu uitați să vă înscrieți pe paginile Bibliotecii și Căminului Cultural Gura Ocniței. Vă așteptăm!” – au anunțat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.