Jurnal de fapte bune: Crucea Dâmbovița va distribui 42.000 litri de lapte UHT. Vezi unde vor ajunge

27

Pentru al doilea an consecutiv, Crucea Roșie Română – Filiala Dâmbovița donează o cantitate de aproximativ 42.000 de litri de lapte UHT unităților medicale, Direcției Generale de Asistență Socială Dâmbovița, Direcției de Asistență Socială Târgoviște, Arhiepiscopiei Târgoviștei, precum și primăriilor pentru comunitățile locale nevoiașe din județul Dâmbovița.

Produsele lactate reprezintă o sponsorizare din partea firmei SC SIMULTAN SRL din Timișoara și vor ajunge, începând din 17 iulie, la familii nevoiașe, copii defavorizați și la persoane internate în centre medico-sociale și spitale din Dâmbovița.

În numele tuturor beneficiarilor, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița mulțumește pe această cale firmei SC SIMULTAN SRL, domnului Petrescu Lorin și domnului Alin Ionescu, conducerea SC PROACTIV SRL, care s-au implicat în acțiunea umanitară, oferind un utilaj de descărcare a produselor din camioane și spații de depozitare până la momentul finalizării operațiunii de distribuție și, nu în ultimul rând, voluntarilor de la nivelul Filialei și subfilialelor de Cruce Roșie Dâmbovița ce ne-au sprijinit în organizarea acestei acțiuni umanitare.

De asemenea, conducerea filialei (Vicar eparhial Ionuț Ghibanu – președinte și jr. Raul Pavelescu – director) mulțumește în mod special domnului Trif Lucian, directorul Crucii Roșii Timiș, fără de care această acțiune nu ar fi fost posibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.