Asfaltări pe strada Mihai Bravu din Târgoviște: Sâmbătă, evitați zona!

55

Administrația de la Târgoviște anunță apropierea finalizării lucrărilor de pe strada Mihai Bravu, una dintre cele mai circulate artere din municipiu.

Reabilitarea a vizat calea de rulare, trotuarele, dar și rețeaua de preluare a apelor pluviale, de aceea o perioadă însemnată circulația a fost oprită timp de 8 ore pe strada amintită.

Acum, chinul șoferilor va lua sfârșit, mai ales că strada arăta ca după bombardament.

În momentul de față se asfaltează trotuarele, în paralel cu frezarea și pregătirea părții carosabile pentru așternerea celor două straturi de asfalt.

”Astfel, mâine vor continua lucrările de frezare a îmbrăcăminții asfaltice deteriorate, urmând că sâmbătă să se toarne primul strat de asfalt. În aceste condiții, este utilă evitarea zonei menționate și folosirea rutelor alternative, constituite de bulevardul Eroilor și podul de la Teiș (pentru ieșirea/intrarea spre/dinspre comuna Aninoasa) sau de strada Gimnaziului și podul de la Valea Voievozilor (pentru ieșirea/intrarea spre/dinspre comuna Răzvad). Astfel, una dintre cele mai circulate artere rutiere din oraș va fi reabilitată integral, în cadrul unui program de întreținere a străzilor finanțat din surse bugetare locale.”, a declarat primarul municipiului, Daniel Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.