Echipajul ”Sanitarii pricepuți” din Dâmbovița, pe locul trei în țară

50

Echipajul Școlii Coresi Târgoviște, pe podiumul național al Concursului pentru Sănătate și Prim Ajutor ”Sanitarii pricepuți”!

Competiția s-a desfăşurat în Complexul de Agrement „Poiana Pinului” din judeţul Buzău și nu a fost deloc ușoară, s-au ”luptat” pentru podium 205 elevi din clasele V-VIII, membri ai 41 de echipaje câştigătoare ale fazei judeţene a competiţiei organizate de filialele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, printre aceste numărându-se şi echipajul  pregătit de Crucea Roşie Dâmboviţa.

Concursul a avut loc în perioada 19-24 iulie, fiind organizat de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Sănătății și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Marţi, 23  iulie, Echipajul Școlii Coresi s-a întors cu trofeul acasă, trofeu care a rămas în vitrina dedicată trofeelor Crucii Roşii Dâmboviţa.

„Sanitarii Pricepuți” este singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor care se desfășoară în școlile din România de 57 de ani fără întrerupere.