Târgoviște: Au fost aprobați indicatorii pentru stadionul ”Eugen Popescu”. Acesta a intrat în reabilitare/reconstruire din 10 iulie

117

De anul acesta, echipa de fotbal Chindia joacă în Liga I, iar administrația de la Târgoviște a demarat din 10 iulie un proiect de reabilitare și reconstrucție a vechiului stadion ”Eugen Popescu”.

În ședința de Consiliu Local Municipal, au fost aprobați indicatorii pentru stadionul care va fi reabilitat/reconstruit la Târgoviște. ”E un pas mare înainte pentru un angajament pe care mi l-am asumat și pe care îl voi respecta. În acest moment, lucrările aferente demolării sunt în plină desfăşurare și vom face toate eforturile pentru a reconstrui în timp record stadionul municipal Eugen Popescu. Din păcate, numai unul dintre consilierii locali PNL a votat pentru finanțarea stadionului. Îi anunț pe toți agitații și agitatorii electorali că STADIONUL SE VA FACE! Cu sau fără ei. Va fi unul dintre cele mai moderne din Liga 1 și printre puținele care vor respectă întocmai standardele UEFA privind infrastructura stadioanelor”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Stadionul va fi echipat cu instalație de nocturnă, tribuna I (care va fi construită pe locația fostei tribune a II-a) și va fi complet acoperită, va fi reabilitată integral actuala tribună I, în general fiind îndeplinite toate condițiile pentru disputarea meciurilor de prima ligă. Lucrările la transformarea bătrânului stadion de la Târgoviște vor dura aproximativ zece luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.