Târgoviște: Ce lucrări importante vor avea loc în zona centrală

110

Zona centrală a Târgoviștei, în plină transformare.

După cum știți, anii trecuți a fost modernizată Piața Mihai Viteazul, iar de câteva săptămâni au început și lucrările la Piața Tricolorului, care va fi transformată și va scăpa de ”modelul” comunist. ”Piața Tricolorului va fi reabilitată integral în cadrul unei investiții care presupune, în linii mari, realizarea unui paviment din granit, durabil, ușor de întreținut, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general și ornamental cu elemente moderne și economice, refacerea traseelor instalațiilor edilitare electrice, a celor de apă și canalizare, realizarea unor spații verzi care să îmbunătățească și calitatea spațiului civic. Durata proiectului este de 9 luni, iar rezultatul va fi deosebit”, a declarat la jumătatea lunii iulie primarul Târgoviștei.

O veste bună a venit, în sfârșit, și de la Compania Națională de Investiții care a emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare și reabilitare a Cinematografului Independența, după la fel de mulți ani în care clădirea și-a pierdut identitatea și a zăcut în paragină și mizerie, deși este situată în zona centrală. Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, a declarat că durata maximă de execuție este de 15 luni, iar lucrările vor debuta chiar săptămâna aceasta. Rămâne însă de văzut dacă se va și respecta termenul de execuție.

”În plus, cel mai târziu primăvara viitoare, Parcul Mitropoliei și Piața Revoluției vor face obiectul unor lucrări ample de reabilitare, iar zona centrală a municipiului Târgoviște va fi de nerecunoscut”, a mai precizat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.