Dâmbovița: Și Moreni, Găești și Pucioasa vor avea bazine de înot. În ce stadiu sunt acestea

  224
  Bazinul de înot de la Găești

  Dacă în urmă cu câțiva ani, bazinele de înot lipseau cu desăvârșire din Dâmbovița, iar cei care doreau să practice acest sport făceau eforturi uriașe și mergeau în alte județe care aveau asemenea construcții, acum, după modelul Târgoviștei, și celelalte orașe au în lucru, în diverse stadii, bazine de înot.

  La Moreni, construcția bazinului didactic de înot merge în ritmul impus de contracte și de termenele de execuție asumate.

  Bazinul didactic de înot este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare estimată de 6.265.984 lei (fără TVA), șantierul fiind periodic inspectat de primarul Constantin Dinu.

  Lucrări la bazinul de înot de la Moreni

  Pe de altă parte, la Găești, lucrările la bazinul de înot sunt mult mai avansate. Potrivit primarului orașului, Gheorghe Grigore, se finalizează acoperișul și a fost turnată ultima placă la etaj.

  Și orașul stațiune Pucioasa va avea un bazin de înot, destinat uzului didactic, cu o posibilă utilizare publică în afara orarului școlilor din oraș. Bazinul va fi construit în spatele Motelului din Pucioasa. Va avea dotări moderne, vestiare, dușuri și grupuri sanitare, dar și un cabinet de prim ajutor. Valoarea proiectului este de 7 milioane lei, fără cofinanțare din partea Primăriei Pucioasa.

  Așa va arăta bazinul de înot de la Pucioasa

  Vă reamintim că Târgoviștea are acum mai multe bazine de înot, detașându-se cel olimpic de la Complexul Turistic de Natație.