Târgoviște: Școala care va fi transformată total și va deveni una dintre cele mai moderne din țară

186

Școala ”Matei Basarab”, situate în Micro III Târgoviște, este beneficiara celei mai mari mari investiții pe fonduri europene de care a beneficiat vreodată o unitate de învățământ din municipiu.

Primarul Daniel Cristian Stan verifică stadiul lucrărilor personal, periodic, lucru pe care l-a făcut și în dimineața de 9 august.

Potrivit edilului, în cadrul proiectului, ”unitatea de învățământ va fi reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări gospodărești, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou”.

Valoarea contractului de finanțare este de 22.223.977,79 lei, adică peste 4,7 milioane euro, sursa de finanțare fiind asigurată prin bani europeni.

”Stadiul de execuție la acest moment se apropie de 20%, lucrările debutând în urmă cu aproximativ 4 luni. La finalizarea investiției, acesta școală va fi una dintre cele mai moderne din România”, a mai transmis primarul Târgoviștei.