Târgoviște: Constructorul DJ 720E Gară – Centură are o săptămână pentru a prezenta noul grafic fizic și valoric

45

Nemulțumit de ritmul de melc în care decurg lucrările pentru realizarea drumului de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a stabilit pentru 13 august o întâlnire cu reprezentantul constructorului, proiectantul și dirigintele de șantier contractați.

Drumul este foarte important pentru proiectul ce se desfășoară la Gara Târgoviște Sud și pentru legătura dintre oraș cu viitorul mall și centura municipiului.

Practic, președintele CJD este nemulțumit de numărul redus de muncitori și de dotările insuficiente alocate acestui proiect și a solicitat un grafic cât mai exact al etapelor ce urmează a fi realizate, subliniind faptul că execuția drumului trebuie să țină pasul cu cea a clădirii viitorului mall, obiectiv la care mobilizarea resurselor de personal și utilaje este exemplară.

După prezentarea punctelor de vedere ale executantului și proiectantului, a rezultat că există premisele inițierii într-un timp foarte scurt a lucrărilor de asfaltare pe sectorul dinspre Gara Târgoviște, spre girația ce face legătura cu Cartierul CFR.

În același sens, pentru a da continuitate investiției, începând cu punctul de plecare (gara), s-a stabilit ca, în perioada 19 – 23 august, reprezentanții CJD, împreună cu cei ai Primăriei Municipiului Târgoviște și executantul, să definitiveze măsurile legale pentru începerea lucrărilor la prima girație din proiect, care presupune unele restricții de circulație pe Bulevardul Carol I.

Constructorul s-a angajat ca, până cel târziu miercuri, 21 august, să prezinte beneficiarului – CJD graficul fizic și valoric actualizat al obiectivului, completat pentru restul de executat, ce va sta la baza încheierii unui act adițional, aferent cuprinderii în cadrul investiției a unor lucrări neprevăzute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.