Târgoviște: Grădinița nr. 8 a intrat în extindere și modernizare pe fonduri europene

76
Așa va arăta în final Grădinița nr. 8 Rază de soare

La Târgoviște, au debutat lucrările la o altă investiție importantă pentru sistemul educațional târgoviștean.

Astfel, Grădiniţa nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare grădiniță din județul Dâmbovița și una dintre cele mai mari din țară, face, începând din această săptămână, obiectul unui amplu proiect de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare.

”Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare totală de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și presupune reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor. Totodată, va fi amenajat un loc de joacă modern, se va reface spațiul verde și vor fi asigurate toate dotările necesare funcționarii unității de învățământ preșcolar amintite”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Termenul de realizare a lucrărilor, deosebit de complexe, depășește 3 ani (39 luni), însă se dau asigurări că rezultatul va merita toată așteptarea. Totodată, lucrările se vor desfășura pe rând la corpurile de clădire pentru a nu fi mutați copiii.