Târgoviște, Seminar gratuit de Parenting: 15 tehnici fundamentale pentru a avea un copil care vă ascultă. Unde vă puteți înscrie

62

Miercuri, 21 august, între orele 09:30 – 13:30, va avea loc la Târgoviște Seminarul Gratuit de Parenting.

Singurul Seminar Gratuit de Parenting de doar 4 ore, creat special pentru mamele ocupate și implicate în educația copilului, va fi găzduit de Hotel Nova, iar trainer va fi domnul Daniel Cirț.

Vor fi prezentate cele 15 Tehnici Fundamentale de Parenting care vă ajută să evitați comportamentele negative și care vă arată ce să faceți ca să aveți un copil care vă ascultă.

”Vino și tu alături de noi și află 15 Tehnici Fundamentale de Parenting și răspunsuri pentru cele mai frecvente probleme ale părinților – de la problema comparațiilor cu alți copii și alți părinți, la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur și până la problema «Mami, m-a părăsit Răzvan». Vei afla ce stă la baza comportamentelor copilului și vei înțelege de ce copilul spune “NU” și cum să previi să insiste atunci când nu e cazul” – acesta este mesajul organizatorilor pentru părinții care doresc să rupă 4 ore din timpul său pentru un beneficiu pe termen nelimitat.

Locul în sală îl puteți rezerva aici: https://seminaruldeparenting.ro/targoviste-21-august-19/?fbclid=IwAR0ZFs6GgRFyKHm2mJltRJGlyHlvjGZGiUCKUhlB86bGFE8fbPC0T_prWV4

Cele 15 Tehnici sunt create de doamna Urania Cremene, mamă și autoarea programului “All About Parenting”, primul program online de Parenting din Romania, cu peste 6.300 de părinți membri, până acum. În ultimii 3 ani, Urania Cremene a organizat și sustinut peste 150 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive, la care au participat peste 40.000 de părinți din toată țara.