Târgoviște: continuă modernizările în Micro III. Ce cartiere sunt ”la rând” la reabilitare

173

Modernizarea microraionului III din Târgoviște continuă.

Locul garajelor insalubre este luat de parcări moderne și suficient de încăpătoare pentru a răspunde necesităților cartierului.

Potrivit primarului municipiului, Daniel Cristian Stan, a fost asfaltată parcarea aferentă blocurilor D01, D02, 13 și 14, vineri se vor desfășura lucrări de asfaltare a parcării aferente blocurilor 16, 17 și 19, iar în cel mult două săptămâni vor debuta și intervențiile de modernizare a parcării din spatele blocurilor 11 și 12.

”De la inceputul acestui an, în microraionul nr. 3 au fost reabilitate toate parcările din spatele blocurilor C, în plus modernizându-se și un loc de joacă.

Până la sfârșitul anului, toate investițiile din zonă vor fi finalizate, suprafața totală a parcărilor modernizate și reabilitate depășind 20.000 mp și fiind oferite locuitorilor aproximativ 800 de locuri de parcare”, a declarat edilul.

În afara asfaltarilor, lucrările implică modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea căminelor de canalizare și refacerea canalizării pluviale.

Intervențiile administrației publice de la Târgoviște vor continua, vizate fiind în etapa următoare – așa cum a anunțat primarul Stan – microraioanele II, IV și IX.