După 4 ani de la X Factor, târgovișteanul Florin Răduță, pe scena Festivalului ”Cerbul de Aur” Brașov 2019: Succes!

122

După o perioadă de repaus, târgovișteanul nostru talentat Florin Răduță a revenit în forță și nu oriunde, ci pe marea scenă a Festivalului ”Cerbul de Aur” de la Brașov.

Câștigătorul ”X Factor” ediția 2015 a primit ropote de aplauze de la public în prima seară a ”Cerbului de Aur”, după ce a interpretat piesa Andrei ”Dragostea e tot ce rămâne”.

”Pe 22 august, în prima zi de festival, o să interpretez piesa «Dragostea rămâne», a Andrei, într-o variantă ce se lasă cu piele de gaină. Iar pe 23 august vine rândul lui James Brown – «It’s a man’s world».

Fiți cu ochii pe noi, la TV (pe TVR) sau direct în Piața Sfatului din Brașov. Oriunde vă aflați, un gând bun este ceea ce trebuie… Și sper ca momentele să ajungă la voi”, a fost mesajul lui Florin Răduță.

Tânărul artist s-a remarcat la show-ul Antena 1, ”X Factor”, avându-l ca mentor și antrenor atunci pe celebrul Ștefan Bănică Jr. Câțiva ani, Florin a dispărut însă din lumea muzicii, ocupându-se în acest timp de cariera sa, de muzică, lansând câteva piese.

Să sperăm că revenirea în forță odată cu ”Cerbul de Aur” de la Brașov îl va readuce pe Florin Răduță în forță în lumea muzicii românești!

Succes, Florin!

***

Cerbul de Aur este primul şi cel mai mare festival internaţional de interpretare din România.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de la debut. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger şi mulţi alţii.

Pentru ediția din acest an, echipa TVR a pregătit un format format inedit, cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul va avea loc în perioada 22 – 25 august 2019.

Evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română.